RPVWoerden

Reuma patiëntenvereniging Woerden.

RPVWoerden - Reuma patiëntenvereniging Woerden.

Activiteiten

Zwemmen.

Oefentherapie in extra verwarmd water. Deze activiteit in het Batensteinbad Woerden is speciaal bedoeld voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Iedere zaterdagmorgen kun je van 9.30 uur tot 10.30 uur baantjes zwemmen en therapeutische oefeningen doen in het extra verwarmde instructiebad (35 graden). Het zwembad is volledig aangepast met onder meer badliften en aangepaste kleedruimtes. Na afloop is er gelegenheid gezellig een kopje koffie te drinken in het Brediushonk.
Gezond actief zijn, gezelligheid en de nodige waterpret zijn de juiste ingrediënten van deze activiteit.
Meer weten: Ineke Korver
Tel: (0348) 42 02 31

Gymnastiek op maat.

Op dinsdagmorgen van 9.55 tot 10.55 kun je gymmen op maat. In een gezellige sfeer doe je op je eigen tempo mee aan diverse sportieve oefeningen. Hiervoor hebben wij een vakkundige docent. Sporten spelmateriaal zijn in het Brediushonk aanwezig.
Geen wachtlijst hier, dus direct instromen!
Meer weten: Alie van der Burg
Tel: (0348) 41 11 99

Rolstoeldansen.

Op zoek naar meer beweging? In of niet in een rolstoel: het kan bij onze eigen Swingende Wielen Woerden. Op maandagavond en (bijna) iedere zaterdagmiddag kunnen je voetjes van de vloer op de cha cha cha, Engelse wals of de rumba. Ga uit je dak tijdens het freestyle dansen of laat je leiden door een valide of rolstoelpartner. Alles is mogelijk! Nog niet overtuigd? Op maandagavond kun je met eigen ogen zien dat dansen met of zonder rolstoel hartstikke leuk is.
Meer weten: Carla Stolwijk
Tel: (0348) 41 80 75

Boogschieten.

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de avonduren en op zaterdagmorgen kun je met scherp schieten. Met een handboog, die je tijdelijk kunt lenen van de club, schiet je op ruime afstand op een schietschijf. Boogschieten verbetert je hand-oog coördinatie, armkracht en vereist de nodige precisie. Zie jij hierin een uitdaging? Kom dan naar de kennismakingsavond en doe een basiscursus van 10 lessen. Je kan je opgeven via de AsvBredius website.

Informatie: Henk-Jan Huisman
info@brediusschutters.nl
of kijk op www.asvbredius.nl/schutters

Rivendell

Handboogschieten is een prachtige sport met klassieke bogen, (para)olympische recurvebogen of juist de ultra moderne compoundbogen. Er is altijd wel een boog die bij jou past.
Op vrijdagmiddag staat onze schietbaan open, speciaal voor mensen met een lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking, autisme of een aandoening die een functionele beperking geeft, al dan niet tijdelijk.
Meer weten: Henk of Petra
Telefoon 06-12294269
Rivendell@ASVBredius.nl
www.asvbredius.nl

 

Tekenen en schilderen.

brediuspalet_logoIedere maandagmiddag kun je creatief uit je bol gaan met tekenen en schilderen in een gezellige groep. Bij het Brediuspalet leer je onder andere aquarelleren, olieverf en krijt- en pentekeningen maken. Eenmaal per jaar organiseert het Brediuspalet een expositie met alle creatieve uitspattingen. Bel Gonnie Vos als je je wilt aanmelden voor deze creatieve middag!
Meer weten: Gonnie Vos
Tel: (0348) 41 76 58

Deze website maakt gebruik van cookies.
Ok