Activiteiten

De RPV Woerden organiseert op elke tweede dinsdag van januari, mei, september en november een thema-avond m.b.t. reuma. De genodigden kunnen uiteenlopen van zorgconsulenten en sportdocenten tot en met professoren verbonden aan een universiteit en ReumaNederland.

Bustocht Zandsculpturen mei 2019

Daarnaast organiseert RPV Woerden ook twee bustochten. Eén tocht wordt altijd georganiseerd in de lente en één vlak voor alle feestdagen in december. Bij het organiseren van de activiteiten wordt er rekening gehouden met uw wensen zoals dieet of gebruik van een rolstoel.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (verder “ALV”) in maart wordt er terug geblikt naar het afgelopen jaar. Dit is ook de bijeenkomst waar verbeteringen en suggesties worden voorgelegd aan de leden. Deze avond sluiten wij traditioneel af met een bingo met prachtige prijzen.

Samen met de Activiteiten- en Sportvereniging Bredius (verder “ASVB”) organiseert RPV Woerden een zomer BBQ en rond de jaarwisseling een Nieuwjaarsinstuif.

Lijkt het u ook leuk om mee te doen met onze activiteiten, maar u twijfelt of u het wat vindt? Geen probleem. Stuur ons een bericht. U bent altijd welkom.

RPV Woerden en ASVB

Op het moment dat u lid wordt van RPV Woerden bent u ook automatisch lid van de ASVB. De ASVB verzorgt een groot aantal activiteiten voor validen en minder validen om aan de benodigde lichaamsbeweging te komen die ieder mens nodig heeft.

ASVB biedt een aantal activiteiten (hieronder weergegeven) aan. Voor een volledige lijst met actuele prijzen kunt u terecht op de ASVB website http://www.asvbredius.nl/.

  • Lidmaatschap Reumapatiëntenvereniging
  • Boogschieten
  • Rolstoeldansen
  • Zwemtherapie met oefeningen in warm water
  • Therapie gym
  • Schilderen