Uw mening gevraagd: Reumamedicatie voor, tijdens en na de zwangerschap

Uit onderzoek blijkt dat er voorafgaand en tijdens de zwangerschap meer opties voor reuma-medicatie mogelijk zijn dan meestal wordt gedacht. Ook tijdens de periode van borstvoeding is steeds meer reumamedicatie een geschikt alternatief. De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) vindt het dan ook de hoogste tijd voor een breed gedragen actuele richtlijn voor het gebruik van reumamedicatie rondom zwangerschap en borstvoeding. Hun vraag aan ReumaZorg Nederland: op welke knelpunten zou de richtlijn nader in moeten gaan? U kunt ReumaZorg Nederland helpen met uw mening.

Lees de oproep “Uw mening gevraagd: Reumamedicatie voor, tijdens en na de zwangerschap” van ReumaZorg Nederland.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.